Ministarstvo vanjskih i europskih poslova RH

Poziv na radionicu „Pripremni tečaj za provjere u Centru za procjenu u okviru natječaja za administratore (EPSO AD5)“, 16.-17. travnja 2013., Mala multimedijalna dvorana MVEP-a

 

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova i Francusko veleposlanstvo u Republici Hrvatskoj u suradnji s Francuskom nacionalnom školom za javnu upravu (ENA), organiziraju pripremni tečaj za provjere koje se odvijaju u Centru za procjenu za natječaj EPSO/AD/244/12 — Administratori (AD 5) s hrvatskim državljanstvom

Tečaj je namijenjen svim hrvatskim državljanima :

  • koji su ostvarili dovoljan broj bodova na pristupnim testovima i koje je Europski ured za odabir osoblja (EPSO) pozvao na daljnje provjere u Centar za procjenu

Obuka će se održati 16. i 17. travnja 2013. u Zagrebu, u prostorima Ministarstva vanjskih i europskih poslova. Kandidati će se pripremati za sljedeće provjere :

  • grupna vježba  ;
  • usmena prezentacija ;
  • strukturirani razgovor.

Edukacija će se održavati na engleskom i francuskom jeziku bez prevođenja, pa se od kandidata očekuje visoka razina poznavanja oba jezika (B1 ili B2), koja se mora dokazati potvrdom. 

Program obuke preuzmite ovdje.  

Broj mjesta ograničen je na 16 polaznika kako bi se osigurao visok stupanj učinkovitosti u radu.

Zainteresirani kandidati svoje kandidature u elektroničkom obliku trebaju poslati na adrese dubravka.smolic@mvep.hr ili Mario.Juric@diplomatie.gouv.fr zajedno s nepotpisanom prijavnicom na francuskom jeziku, potvrdom Europskog ureda za odabir osoblja kojom se potvrđuje uspjeh na pristupnim testovima kao i pozivnim pismom Centra za procjenu.

16 mjesta će se popunjavati redosljedom pristizanja prijava. Sljedećih osam prijava kandidata uvrstit će se na rezervnu listu.

Primljeni kandidati trebaju poslati potpisanu prijavnicu i potvrditi sudjelovanje na obuci do 12,00 sati u petak 12. travnja 2013.

Kandidati koji potvrde sudjelovanje ali se ne pojave ili ne nazoče cijelom tečaju, neće se moći prijaviti na druge pripremne tečajeve za natječaje Europske unije u organizaciji Francuskog veleposlanstva i Ministarstva vanjskih i europskih poslova (uz izuzetak nepredviđenih događaja na koje kandidat ne može utjecati).

Polaznicima se čvrsto preporuča da za sudjelovanje na ovom dvodnevnom pripremnom tečaju koriste godišnji odmor ili slobodne dane kako bi nesmetano mogli sudjelovati na cijelom programu.